ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα του γνωστού ηθοποιού στη Νεολαία

Ορκόπουλος: «Οι νέοι να στηρίξουν το ΚΚΕ, που δεν θα τους προδώσει ποτέ»

Κάλεσμα στους νέους «να στηρίξουν το ΚΚΕ, που δεν θα τους προδόσει ποτέ», έκανε ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών με το Κομμουνιστικό Κόμμα, Παύλος Ορκόπουλος, εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στη δήλωσή του, αναφέρει:

«Το ΚΚΕ παλεύει για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 8ωρο, ελεύθερο χρόνο, Παιδικούς Σταθμούς για όλα τα παιδιά, μόρφωση, Ασφάλιση, υγειονομική Περίθαλψη, σύνταξη.

Οι εκπρόσωποι του δικομματισμού, με τους "θλιβερούς" επαγγελματίες γυρολόγους και τα κόμματα μιας χρήσης - στηρίγματά τους, χλευάζουν. "Ωραία τα λέτε οι Κουκουέδες, αλλά αυτά δεν γίνονται ούτε στη δευτέρα παρουσία".

Ομολογούν ότι δεν είναι λάθος πολιτική, δεν τα επιλέγουν αυτά. Γι' αυτό είναι και μόνιμα "σταθεροί" στην αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει φτώχεια, ανεργία, κατάργηση δικαιωμάτων, κλέψιμο συντάξεων, εργασιακό μεσαίωνα, αδιέξοδα στους νέους.

Έχουν το θράσος να ζητούν με την ψήφο μας, να εγκρίνουμε τις επιλογές τους.

Ποιος ωφελείται από αυτήν την πολιτική; Έχουμε δίλημμα;

Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους, που είναι απογοητευμένοι, αηδιασμένοι, προδομένοι απ' αυτούς. Να μην επιλέξουν την αποχή (είναι υπέρ τους). Να τους μαυρίσουν και να ορθώσουν το ανάστημά τους, διεκδικώντας και κατακτώντας τη ζωή που τους αξίζει, έχοντας συμπαραστάτη ένα δυνατό ΚΚΕ, που δεν θα τους προδώσει ποτέ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.