ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά από την επίσκεψη στο Μενίδι

«Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ σημαίνει εγγύηση για καλύτερη ζωή»

Το Μενίδι επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από υποψηφίους στην Ανατολική Αττική και στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών όπου συνομίλησε με πολίτες της περιοχής.

«Εγκατάλειψη, ανασφάλεια, ανεργία, βιώνουν καθημερινά οι άνθρωποι εδώ στις Αχαρνές. Ζουν, αντικρίζουν κάθε μέρα το αποκρουστικό πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το αποτέλεσμα του "έργου" τους. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει», ανέφερε η κ. Γεννηματά, σε δηλώσεις της, ζητώντας από τους πολίτες ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, ψήφος που σημαίνει εγγύηση για καλύτερη ζωή.

«Εμείς ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να αναβαθμίσουμε την περιοχή και να εξασφαλίσουμε αποκατάσταση των εισοδημάτων, μόνιμη, σταθερή, όχι με προσωρινά επιδόματα», πρόθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

"Η πολιτική σκευωρία αποκαλύφθηκε", τονίζει το ΚΙΝΑΛ και ζητά "πλήρη διαφάνεια και έρευνα σε βάθος από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Novartis"

«Η πολιτική σκευωρία για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis αποκαλύφθηκε», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του και τονίζει: «Οι πολίτες απαιτούν πλήρη διαφάνεια και έρευνα σε βάθος από τη Δικαιοσύνη. Ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει με την ψήφο του τους θλιβερούς πολιτικούς πρωταγωνιστές».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.