Neo

Συμφωνία με Οικολόγους: Για έναν χρόνο στη Βουλή ο Φλαμπουράρης

Παρότι ακόμη και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αρκετοί θεώρησαν ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης θα έπρεπε να διευκολύνει τον Αλέξη Τσίπρα και να μην ζητήσει να ενταχθεί σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, φαίνεται ότι ο πολιτικός μέντορας του πρωθυπουργού δεν θα είναι στην Βουλή για όλη την ερχόμενη τετραετία...

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει συνομολογήσει συμφωνία με τους Οικολόγους Πρασίνους και η εκπρόσωπός τους που είναι στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα διαδεχθεί τον σημερινό υπουργό Επικρατείας σε έναν χρόνο από σήμερα. Ο λόγος για την Κατερίνα Ανδρικοπούλου-Σακοράφα, που θα διαδεχθεί τον Αλέκο Φλαμπουράρη μόλις εκείνος παραιτηθεί – δηλαδή σε έναν χρόνο.

Κι αυτό διότι αυτό προβλέπει η συμφωνία που συνομολογήθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των Οικολόγων. Εξάλλου, η συνεργασία των δυο κομμάτων έχει και «ουρά», καθώς μες στην εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα και η επικεφαλής των Πρασίνων στην Ευρωβουλή, Σκα Κέλερ, προκειμένου να μετάσχει σε κοινή εκδήλωση με τον Αλέξη Τσίπρα, που θα πιστοποιήσει την εγχώρια συνεργασία Αριστεράς-Οικολογίας μέσω των ψηφοδελτίων του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.