ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στο Blue Sky

Σοφιανός: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυνε τη ΝΔ, κρίσιμη η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυνε τη ΝΔ με την πολιτική που άσκησε και αυτή είναι μια προσφορά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στο κανάλι «Blue Sky».

Πρόσθεσε ότι «στις εκλογές είναι κρίσιμο το ποιο κόμμα θα είναι απέναντι στην κυβέρνηση και κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ από έναν κόσμο προοδευτικό, αριστερό που έχει μπουχτίσει από αυτά που ζει και βλέπει».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στα εργασιακά σημείωσε ότι «έχει διαμορφωθεί μια ζούγκλα με ελαστικές σχέσεις εργασίας, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και με διευθέτηση του χρόνου εργασία με μνημονιακούς νόμους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε ότι «υπάρχει άλλος δρόμος και αυτός είναι του αγώνα και της διεκδίκησης».

Ανέφερε ότι «με την ψήφο του ο λαός πρέπει να πάρει θέση, να κάνει ένα βήμα για να μην την πατήσει ψηφίζοντας τον ένα για να φύγει ο άλλος», ενώ σημείωσε επίσης ότι «πρέπει να συνεχιστεί το βήμα απομόνωσης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή για να μείνει εκτός Βουλής».

Για τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ καυτηρίασε το κλίμα εφησυχασμού που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι είναι επικίνδυνο να καλείς τους "λύκους", ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, να φυλάξουν τα πρόβατα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.