ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης

«Στον πανικό της ήττας του ο Τσίπρας διορίζει τους πάντες»

«Στον πανικό της ήττας του ο κ. Τσίπρας διορίζει τους πάντες. Φαίνεται πως, όταν μιλούσε για τους πολλούς, εννοούσε τα ρουσφέτια του », σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μετά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στη Χαριλάου Τρικούπη. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι με το «όργιο ρουσφετιών ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την αλαζονεία και βουλιμία για τη διατήρηση της εξουσίας».

Ανέφερε ότι όλα θα εξεταστούν κι ό,τι είναι παράνομο ή παράτυπο δεν θα ισχύσει. «Όμως το κρίσιμο είναι το πολιτικό και ηθικό ζήτημα που χαρακτηρίζει την ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Παύλος Χρηστίδης. Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου από τη 1.1.2020 που έχει ήδη ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο στη Χαριλάου Τρικούπη καθιστούν σαφές ότι δεν θα συνηγορήσουν στην κατάργηση αντιμέτρων που έχουν ψηφιστεί για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και την απαλλαγή από την εισφορά αλληλεγγύης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Jontikis 15:12 07/06/2019

    Ρε βλακα αν δε διοριζονταν αυτοι μολις εβγαινε ο μητσοτακης ολοι η οι περισσοτεροι απο αυτους ως συμβασιουχοι θα απολυονταν!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.