Neo

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Ανδρουλάκη στους ψηφοφόρους του

Το δικό του ‘ευχαριστώ’ στους ψηφοφόρους της παράταξης και δη τους 180.822 συμπολίτες μας που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές, κατέθεσε με μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους», είπε, δεσμευόμενος να συνεχίσει την προσπάθεια για περισσότερη Δημοκρατία και Διαφάνεια στον τρόπο λήψης των αποφάσεων στην ΕΕ, αλλά και για μία Ευρώπη με λιγότερες κοινωνικές ανισότητες και περισσότερες ευκαιρίες για τις νεότερες γενιές.

Γνωρίζοντας όμως ότι τίποτα δεν θα χαριστεί στην πατρίδα μας και τονίζοντας ότι η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της μεγαλύτερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του εγχώριου πολιτικού προσωπικού να απαγκιστρωθεί από τον παλαιοκομματισμό, τον λαϊκισμό και το πελατειακό κράτος, αλλά και της ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ να απαντήσει ολοκληρωμένα στις ατέλειες της Οικονομικής Ένωσης, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι «η αντιμετώπιση των δύο αυτών όψεων του ίδιου νομίσματος αποτελεί μονόδρομο για την ευημερία του ελληνικού λαού». Για αυτό και τόνισε την ανάγκη εκσυγχρονισμού της χώρας και ταχύτερης πολιτικής ενοποίησης της Ευρώπης. «Προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις», διαβεβαίωσε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. jontikis 9:40 15/06/2019

    φιλε αυτοι ειναι οι ψηφοι σου! Μην ψαχνετε ουτε εσυ ουτε το κομμα σου παραπανω!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.