ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οταν το αλμυρό μπλέκει με το γλυκό

Το παγωτό με χοιρινό είναι το πιο περίεργο trend του φετινού καλοκαιριού

Αν νομίζεις ότι το μαύρο παγωτό που μονοπώλησε τα social media το περσινό καλοκαίρι ήταν ό,τι πιο παράξενο έχεις δει, κάνεις λάθος. Η φετινή ιδιαίτερη γεύση, μπλέκει φαγητό με γλυκό και πραγματικά θα σε ξαφνιάσει.

Η φάρμα Windy Brow στο New Jersey μόλις κυκλοφόρησε τη νέα γεύση παγωτού της, με καραμελωμένο χοιρινό ζαμπόν, αβγοφέτες από τσουρέκι challah και σιρόπι σφενδάμου! Ναι σωστά διάβασες, όλα αυτά αναμειγνύονται μέσα στο παγωτό, δίνοντας ένα συνδυασμό που δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις, είτε το δοκιμάσεις όντως είτε όχι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⚡️TAYLOR HAM + FRENCH TOAST⚡️ice cream kicks off our "Only In Jersey" collection this weekend! • Made with local maple syrup, housemade challah french toast and caramelized taylor ham, it's about as crazy (awesome) as it sounds... ••• •• • •• ••• #taylorham #frenchtoast #homemadeicecream #eeeeeats #f52grams @food52 #jerseylove @thefeedfeed @newjerseyisntboring #njisntboring #localicecream #eater #icecream #eattheworld #njeats @foodnj #foodandwine #scoop @ediblejersey @njmonthly #jerseyfresh #foodporn #foodphotography #onlyinjersey #instafood #instaicecream #newforkcity #maplesyrup #ediblejersey #maplemade #icecreamlove #porkroll #foodie #njfoodie #njfamily #icecreamofinsta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Windy Brow Farms (@windybrowfarms) στις

Η νέα αυτή γεύση εντάσσεται σε μία σειρά παγωτών, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι στο New Jersey (Only in Jersey collection) και η οποία περιλαμβάνει και άλλες αναλόγως περίεργες γεύσεις, όπως καλαμπόκι. Το φετινό καλοκαίρι στο New Jersey σίγουρα δεν θα είναι βαρετό!

Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.