ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η παρουσίαση του προγράμματος του ΚινΑλ για την Οικονομική και Κοινωνική Πολιτική

Το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας στην Φώφη

Στην τελική ευθεία των εκλογών, το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας για το Κίνημα Αλλαγής δεν θα μπορούσε παρά να πέσει στο ‘βαρύ χαρτί’ του, ήτοι στην πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά, που συνεχίζει τις περιοδείες της στο ίδιο μοτίβο με το οποίο ξεκίνησε, επισκεπτόμενη χώρους δουλειάς, λαϊκές αγορές, καταστήματα, καφετέριες και περπατώντας στους δρόμους, προκειμένου να συνομιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Μετά την Τρίπολη και την Κόρινθο όπου βρέθηκε την Κυριακή, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έχει βαλθεί να ταξιδέψει ακόμα στην Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα, την Αρκαδία, τη Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ χθες βρέθηκε στον Πειραιά για να συναντηθεί με τους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ της περιοχής και να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός για της για τα εργασιακά, και αργότερα στου Ψυρρή και τα Γραφεία της Θετικής Φωνής για να συναντήσει εκπροσώπους της Πλατφόρμας Οργανώσεων για τις Ψυχοδραστικές ουσίες και να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τους οροθετικούς.

Ξεχωριστή μέρα για το Κίνημα Αλλαγής στην προεκλογική περίοδο όμως, είναι η σημερινή, αφού σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιεί το κόμμα το απόγευμα στο Caravel, η Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμα της Χαριλάου Τρικούπη για την Οικονομική και Κοινωνική Πολιτική. Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ αμέσως μετά στο βήμα θα ανέβει η Φώφη Γεννηματά, την οποία και θα διαδεχθεί σε αυτό ο υπεύθυνος του Κινήματος Αλλαγής για την Οικονομία και Ανάπτυξη Νίκος Χριστοδουλάκης. Τέλος, θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων και φορέων.

Αύριο Τετάρτη, η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, για τη μία εκ των δύο προεκλογικών συγκεντρώσεων του κόμματος στο παλιό λιμάνι της συμπρωτεύουσας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Θησείο η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Αθήνας.

Κατά τα λοιπά, με τα κορυφαία στελέχη του κόμματος να έχουν ήδη ριχτεί στην μάχη των εκλογών, ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην κριτική προς τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά την συμμετοχή σε αυτά ανθρώπων όπως η Κατερίνα Παπακώστα, ο Τέρενς Κουίκ κ.ο.κ, αναδεικνύοντας παράλληλα τον ‘πολιτικο-ιδεολογικό αχταρμά’ που καταλογίζουν στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και αντιπαραβάλλοντας τα δικά τους πλεονεκτήματα. Θα θυμίζουν την παραδοχή Γιούνκερ για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή και θα τονίσουν εκ νέου ότι «είτε ψηφίσει κανείς Τσίπρα, είτε Μητσοτάκη, στο τέλος θα ‘βγει’ Καραμανλής»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.