Neo

Τον καλωσορίζω στο κλαμπ...

Για «ακατανόητη και ανεύθυνη για τα εθνικά μας θέματα επιχείρηση ‘πολιτικής εκδίωξης’» του Ευάγγελου Βενιζέλου, μίλησε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Δικτύου σήμερα Άννα Διαμαντοπούλου, αποδίδοντας προφανώς ευθύνες στην Φώφη Γεννηματά, για την αποχώρηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής και κατ’ επέκταση από την επόμενη Βουλή.

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο κλαμπ του ανέστιου, πλην μαχόμενου πολιτικά κεντρώου, προοδευτικού χώρου», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media, λίγο μετά από την παρουσία της στο διήμερο συνέδριο «Η Ελλάδα Μετά ΙΙΙ» που διοργάνωσε το think tank του οποίου ηγείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος e-κύκλος, με θέμα «Η Ανασύσταση της Μεσαίας Τάξης».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Alek 0:47 24/06/2019

    Να υπενθυμίσω ότι δεν εκδιώχθηκε ο Ε.Β. από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ αλλά από την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της επικρατείας του κόμματος. Όλες οι άλλες θέσεις ήταν ανοιχτές για αυτόν. Ακόμα αφού θεωρεί(η κ. Α.Δ.) τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι ανήκει στο «μαχόμενο πολιτικά κεντρώο, προοδευτικό χώρο» θα έπρεπε να επιβεβαιώσει (ο Ε.Β.) αυτό το «μαχόμενο» κατεβαίνοντας ως υποψήφιος σε κάποια εκλογική περιφέρεια της αρεσκείας του, συλλέγοντας κάποιους επιπλέον ψήφους για το κόμμα, που τον είχε τοποθετήσει στην υπέρτατη θέση του προέδρου του. Και οι δύο αυτοί πολιτικοί (η Α.Δ. και ο Ε.Β.) θα έπρεπε να μιλάνε ενάντια στις πολιτικές που οδήγησαν στην κρίση. Πολιτικές τις οποίες εκφράζουν δυστυχώς τα δύο μεγάλα κόμματα αυτή τη στιγμή. Το μοναδικό κόμμα που από την αρχή της κρίσης έδρασε ενάντια στο συμφέρων του και υπέρ της πατρίδας ήταν το ΠΑΣΟΚ(ΚΙΝΑΛ) και όμως αυτοί οι δύο πολιτικοί καταφέρονται περισσότερα κατά αυτού του κόμματος, αυτού που τους ανέδειξε. Για τον Κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο το περίμενα διότι το έχει ξανακάνει, αλλά για την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου ανέμενα κάτι περισσότερο από πικρόχολα σχόλια.
    Υ.Γ. από τον κ. Ε.Β. περιμένω ακόμα χειρότερα διότι σίγουρα(όπως δήλωσε) περιμένει την συρρίκνωση του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές για να εκδηλώσει το συνολικό του μένος προς αυτό το πρώην κόμμα του αμέσως μετά τις εκλογές.

  2. Νικος 21:50 23/06/2019

    sto club ton neo dexion enois klosa…………!!!!!!!!!!!!

  3. Μανος 13:17 23/06/2019

    Κυρία Διαμαντοπούλου, επειδη δεν έχω καμία εμπειρία από κομματικά νταλαβερια, μπορείτε να εξηγήσετε και σε εμάς τους άσχετους αυτό το πολύ απλό? Εάν ο κ. ΒΒ αποφάσισε να κατέβει στην Θεσαλονικη, θα του έλεγε η κ. Γεννηματά ΟΧΙ? Και Εάν κατέβαινε ένα τέτοιο πολιτικό μέγεθος όπως όλοι λένε, δεν θα ήτανε πρώτος σε σταυρούς και σίγουρα στην επόμενη Βουλή? ‘ μήπως γνώριζε ότι θα τον μαύριζαν και ήθελε την συγουρανζα? Εάν έτσι, τότε ποιος τον εδιωξε? Εμείς που τον συμπαθούμε θα θέλαμε μια καθαρή εξήγηση και όχι αυτήν του Επικρατείας γιατί δεν μας έπεισε.

  4. Ζ 23:13 22/06/2019

    Κατάντια! Έφτασε να ζητιανεύει θέση από τη δεξιά. Δυστυχώς δικαιώνονται όσοι από παλιά την κατηγορούσαν ως ένα τεράστιο «μηδενικό»!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.