Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν και να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμη.
Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τα καρότα, τις πιπεριές, τον κύβο λαχανικών, το φύλλο δάφνης, τον κόλιανδρο, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη, τις ντομάτες , 2 φλ. νερό και μαγειρεύουμε για 10 περίπου λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 οC.
Πλένουμε πολύ καλά τα ψάρια και τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Με ένα μαχαίρι χαράζουμε ελαφρώς τις τσιπούρες σε 2-3 σημεία από κάθε πλευρά.
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, γεμίζουμε τις σχισμές με φέτες λεμονιού και αφήνουμε στην άκρη.
Αδειάζουμε τη σάλτσα λαχανικών σε ένα ταψί και από πάνω τοποθετούμε τις τσιπούρες.
Προσθέτουμε το δεντρολίβανο και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική»: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα