ΕΛΛΑΔΑ

Στις 26 Ιουνίου η απόφαση

Ξέσπασε η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, πού έχεις το παιδί;»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, με την τελική ετυμηγορία του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να αναμένεται στις 26 Ιουνίου.

Οπως ήταν λογικό, οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης, με τη μητέρα και τους συγγενείς του θύματος να ξεσπούν κατά του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει; Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Νωρίτερα, ο βασικός κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει εντός της δικαστικής αίθουσας, λαμβάνοντας το λόγο από το δικαστήριο, τα εξής: «Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή».

Αλλά και όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε οι συγγενείς του Μάριου ξέσπασαν και πάλι σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, φωνάζοντας: «Είναι βρομιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει». Για να πέσουν οι τόνοι χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.