ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, όλα μπορούν να συμβούν»

Πανευτυχής δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την ανάδειξή του από τους ειδικούς σε κορυφαίο άνδρα αθλητή στις ΗΠΑ, στην τελετή των ESPY'S Awards, τονίζοντας χαριτολογώντας ότι «σήμερα δεν θα κλάψω»!

«Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPY. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν. Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου», τόνισε μέσα σε βροχή από χειροκροτήματα και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.