ΚΟΣΜΟΣ

Αλλαγή καριέρας για την Jenna Presley

Αποσύρθηκε από τις ερωτικές ταινίες και βοηθά όσους είναι εθισμένοι με το πορνό!

Μπορεί η Jenna Presley να παραμένει δημοφιλής παρά την απόσυρσή της από τη βιομηχανία ερωτικών ταινιών το 2012, όμως φαίνεται να έχει ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο, καθώς βοηθά όσους είναι εθισμένοι στο πορνό.

«Ο άνδρας μου και εγώ θα είμαστε τα πρόσωπα του XXXchurch.com. Είναι τιμή μας που ο Θεός μας κάλεσε στο ναό του», δήλωσε η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Μάλιστα, η Brittni De La Mora, όπως είναι το κανονικό της όνομα, περιέγραψε στο Fox News την περιπέτειά της στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό και τελικά πως έφτασε στο να κάνει μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα είπε η πρώην πορνοστάρ μπήκε στον χώρο σε ηλικία 18 ετών λόγω των οικονομικών κερδών, τόνισε πως τα... καμπανάκια άρχισαν να χτυπούν όταν κόλλησε ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Παρά τον προβληματισμό της συνέχισε και άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, προκειμένου να χάσει κιλά. Περίπου 4 χρόνια από την πρώτη εμφάνισή της στον χώρο, άρχισε να διαβάζει την Βίβλο, να γίνεται πιστή και να σκέφτεται την αποχώρησή της... Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει, καθώς είχε μπλέξει με έναν προαγωγό. Τελικά τον Δεκέμβριο του 2012 έκανε το μεγάλο βήμα, μετά από ένα γύρισμα στο Λας Βέγκας και παραιτήθηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.