ASTRO-MATRIX

Δείτε το βίντεο

Άρης στον Λέοντα έως τις 18 Αυγούστου 2019: Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στον Λέοντα, από την Ανδριάννα Σαρρή.

Ο Άρης στον Λέοντα απαιτεί στον Έρωτα, πάθος, ειλικρίνεια, θάρρος και λίγο δράμα να… ανάψουν τα αίματα! Με μπόλικο εγωισμό στα… καυγαδάκια, το κρεβάτι μας θα πάρει φωτιά μετά από το… μπαμ!

Ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, αλλά προειδοποιεί και τα Σταθερά Ζώδια για κόντρες, ρήξεις, λάθος παρορμητικές ή εγωιστικές ερωτικές κινήσεις και ανατροπές!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Κριέ του 1ου και του 2ου, το διασκεδάζεις, γοητεύεις και κατακτάς κόσμο, ζεις το πάθος και επιπλέον, έχεις και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν!
Τα «Μη»: 3ο δεκαήμερο πες όχι στα λάθος πάθη, σε εγωισμούς και έπαρση και στην έλλειψη ψυχραιμίας σε τσακωμούς!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «Πρέπει»: Θες μήπως επανασύνδεση 2ο και 3ο δεκαήμερο; Μπορείς να την έχεις! Έρχονται παθιασμένα μηνύματα από το ερωτικό σου παρελθόν! Φρόντισε να συμβουλεύεσαι την λογική σου όμως και όχι το πάθος!
 Τα «Μη»: Ταυράκι του 1ου, το επικοινωνιακό σου, δεν είναι στα καλύτερα του, ιδίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Α, και κάτι άλλο: Όχι ερωτικές επιστροφές! Ο καυγάς και οι παρορμητικές σου επιλογές, δεν θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 1ου και του 2ου, μέσα από επαφές και επικοινωνίες θα έχεις ερωτικά νέα που σε συναρπάζουν! Εσύ του 1ου μάλιστα, θα μιλήσεις και με τον πρώην!
Τα «Μη»: 3ο δεκαήμερο, αν προσέξεις λίγο τις μετακινήσεις σου και την τάση σου στα κουτσομπολιά, όλα θα πάνε καλά! Γι’αυτό, πες όχι στην βιασύνη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:
 Καρκίνε όλων των δεκαημέρων, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές αλλά και χρήμα! Απόλαυσε το!
Τα «Μη»: Καρκίνε κάθε δεκαημέρου, σταμάτα αγάπη μου επιτέλους τις ζήλιες στον Έρωτα! Εν τω μεταξύ, με τόσες οικονομικές πιέσεις, μάλλον τα συναισθηματικά, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα!

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: 
Λέοντα του 2ου, γιορτή για σένα αυτός ο Άρης! Σεξ, πάθος, συναίσθημα, κατακτήσεις, διασκέδαση! Η τύχη είναι με το μέρος σου στον Έρωτα!
 Τα «Μη»: Λέοντα του 3ου μην τα χαλάς όλα, λόγω παρορμητικού λόγου, έπαρσης και διάθεσης για κόντρα! Εκμεταλλεύσου γοητεία και ερωτισμό και άσε τα νεύρα! Εσύ του 1ου, προφυλάξου από ρήξεις, γκάφες, λάθη και έλλειψη ψυχραιμίας! Είναι κρίμα να τα καταστρέψεις όλα, ιδίως τώρα που… γυρίζει ο πρώην!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Παρθένε κάθε δεκαημέρου, μπορεί να έχεις άγχος και ίσως πεσμένη διάθεση, όμως ένας καυτός κρυφός έρωτας, σε ανανεώνει και περνάς υπέροχα μαζί του!
 Τα «Μη»: …όμως, Παρθένε όλων των δεκαημέρων, το νου σου… Δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια εις βάρος σου! Προσοχή… Αποκαλύπτεσαι…

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ζυγέ του 1ου και του 2ου, οι φίλοι στο πλευρό σου και σε βοηθούν να κατακτήσεις έναν μεγάλο σου ερωτικό στόχο! Επίσης για σένα του 1ου, έρχεται και μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν!
 Τα «Μη»: Ζυγέ του 3ου, κόψε τα καυγαδάκια με τα φιλαράκια σου, χωρίς λόγο! Επίσης για να κάνεις την αλλαγή που θες, δεν πρέπει να πιέζεις καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
2ο και 3ο δεκαήμερο, απέφυγε όσο μπορείς τα λάθη και άντεξε όσο μπορείς τις πιέσεις! Πίστεψε με, αυτήν την περίοδο μπορείς να διαπρέψεις σε Έρωτα, οικογένεια και δουλειά!
 Τα «Μη»: Σκορπάκι του 1ου, μπορείς λίγο να ηρεμήσεις; Εκτός του ότι όλα τα κάνεις σαλάτα σε οικογένεια και δουλειά λόγω νεύρων, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και καταστρέφεις την καλή σου εικόνα, με τα παρορμητικά σου λάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»:  
Τοξότη του 1ου και 2ου, πες ένα μεγάλο ναι σε ένα ταξίδι αυτήν την περίοδο! Θα περάσεις υπέροχα, ερωτικά, παθιασμένα και τα νέα αυτήν την περίοδο είναι μόνο καλά! Εσύ μάλιστα του 1ου, ετοιμάσου για ερωτικό… πισωγύρισμα!
Τα «Μη»: Τοξοτάκι του 3ου, καλά τα ταξιδάκια, αρκεί να είναι σωστά οργανωμένα, όπως καλές και οι ερωτικές επικοινωνίες, αρκεί να μην έχουν παρορμητικά λάθη, που προκαλούν καυγαδάκια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: Αιγόκερε κάθε δεκαημέρου,σεξ, σεξ και φυσικά… σεξ! Η πιο ερωτική περίοδος είναι εδώ! Απόλαυσε την, χωρίς περιττές απαιτήσεις!
Τα «Μη»: 
Αιγόκερε όλων των δεκαημέρων, από πάθος, καλά τα πάμε… Αλλά έρχονται οικονομικές πιέσεις, λάθος έξοδα, επικίνδυνα πάθη και κόντρες λόγω ζήλιας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
1ο και 2ο δεκαήμερο, επιστράτευσε λογική και κατανόηση στον συντροφικό τομέα και θα περάσεις σίγουρα την πιο ερωτική και συντροφική περίοδο! Εσύ του 1ου, να ξέρεις πως «παίζει» και επανασύνδεση
Τα «Μη»: Υδροχόε του 3ου, άσε τους εγωισμούς, τα νεύρα και τις ρήξεις στην συντροφική ζωή… Μην προκαλείς επικίνδυνες ρήξεις!

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: 
Ιχθύ κάθε δεκαημέρου, ομορφαίνεις περισσότερο από ποτέ και οι ερωτικές σου μετοχές ανεβαίνουν!
Τα «Μη»: Ψαράκι όλων των δεκαημέρων, η γοητεία σου μπορεί να είναι στα ύψη, όμως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν προτεραιότητα, όπως και η δουλειά!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.