ΕΛΛΑΔΑ

Νέο επεισόδιο στον Εβρο

Ελληνες ψαράδες καταγγέλλουν ότι Τούρκοι στρατιώτες τους σημάδευαν με όπλα!

Ένα νέο επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων ψαράδων και Τούρκων στρατιωτών, έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου, στο Δέλτα του Έβρου και ειδικότερα στην περιοχή “Νεραϊδότοπος”, όπως κατήγγειλε ο Θανάσης Καμηλάρης, ψαράς και μέλος του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “MAXIMUM FM”.

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ήταν 4 Τούρκοι στρατιώτες σημαδεύοντας τους 2 Έλληνες ψαράδες, οι οποίοι όπως δήλωσε στο evrosonline.gr, ο Θανάσης Καμηλάρης, βρίσκονταν 50 μέτρα από τον Έβρο σε ξεκάθαρα ελληνική περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Καμηλάρη, οι Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονταν κρυμμένοι στις καλαμιές και σημαδεύοντας με τα όπλα τους δυο Έλληνες, τους έδωσαν εντολή να αποχωρήσουν.

«Είναι πολύ άσχημο να σε σημαδεύουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καμηλάρης, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στα νερά του Έβρου, την ίδια ώρα που οι παραβιάσεις των Τούρκων τόσο στο ποτάμι όσο και στο Θρακικό Πέλαγος και ειδικότερα στην «ευθυγράμμιση» (2,5 περίπου μίλια εντός του ελληνικού εδάφους) δεν έχουν τέλος.

Πηγή: evrosonline.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.