Neo

Επανεκλογή με... εντολή Καραμανλή

Ο Κώστας Καραμανλής ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του στον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο πρώην υπουργός, ωστόσο, έχει μείνει εκτός Βουλής από το 2015, όταν η ΝΔ δεν έβγαλε έδρα στην Ροδόπη.

Ωστόσο, τώρα, η Ευριπίδης Στυλιανίδης ετοιμάζεται να επανακάμψει και έχει... ισχυρή στήριξη στην προσπάθειά του αυτή. Βλέπετε, τον «γαλάζιο» πρώην υπουργό στήριξε ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πριν μία εβδομάδα προχώρησε σε περιοδεία στην Ροδόπη, στέλνοντας προς όλους τους εκεί νεοδημοκράτες ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον Στυλιανίδη.

Μάλιστα, σε διάφορες συνομιλίες του, ο Καραμανλής -όπως και ο ίδιος ο Στυλιανίδης- φέρεται να αναφέρθηκαν στην ανάγκη ανάσχεσης της επιρροής του τουρκικού προξενείου στην μουσουλμανική μειονότητα, περιγράφοντας τον Στυλιανίδη ως τον ιδανικό άνθρωπο για να κάνει αυτή τη δουλειά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 8:49 05/07/2019

    Αν θυμάμαι καλά, ο Στυλιανίδης, υπουργός Παιδείας το 2008, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κι ενώ καιγόταν κυριολεκτικά η Αθήνα από τις ταραχές, διασκέδαζε στα μπουζούκια, ενώ την επόμενη μέρα παρακολούθησε ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ στην Αθήνα γινόταν πραγματικός πόλεμος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.