ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά την παρέμβαση Αυγενάκη

ΕΠΟ: Αποσύρεται η διάταξη για την πολυιδιοκτησία

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τα θέματα της Ομοσπονδίας, ενόψει και της αυριανής (31/7) συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, κυρίως δε εκείνα που αναδύθηκαν μετά την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναφορικά με το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας, ο κ. Γραμμένος εξήγησε στον Αυστριακό αξιωματούχο ότι συμπεριλήφθηκε κατά λάθος στον κανονισμό, τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα ή πρόθεση εξυπηρέτησης συμφερόντων και τον διαβεβαίωσε ότι η επίμαχη διάταξη θα αποσυρθεί.

Στο θέμα της μείωσης των ποινών για τη βία και τα επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους η ΕΠΟ είχε αποφασίσει, πριν την παρέμβαση Αυγενάκη, να εξαλειφθούν οι ποινές αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια φιλάθλων στα γήπεδα. Αυτή την απόφαση επρόκειτο να επικυρώσει στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπής, όμως μετά την αντίδραση του υφυπουργού μένει να φανεί αν θα κάνει ένα βήμα πίσω και θα τη θέσει σε διαβούλευση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.