Συνολικά έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό στη θάλασσα, χθες Κυριακή σε Μαγνησία, Πρέβεζα, Κορινθία, Βουλιαγμένη και Καβάλα.
Ένας άνδρας ηλικίας 75 ετών ανασύρθηκε νεκρός στη Βουλιαγμένη. Στην Αμφιλοχία, στην περιοχή της Μπούκας, μια ηλικιωμένη 79 ετών ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα. Ένας 75χρονος ανασύρθηκε νεκρός στο Κανάλι στην Πρέβεζα.
Στην περιοχή Πλάκες στη Μαγνησία νεκρός ανασύρθηκε ένας 61χρονος άνδρας. Στην περιοχή Αλμυρή στην Κορινθία τη ζωή της έχασε μια 75χρονη γυναίκα.
Τέλος, νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένας 79χρονος στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην περιοχή Περιγιάλι.
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα