ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε το τρίτο κόμμα»

Γεννηματά: Οσοι θέλουν εξουσία να αποχωρήσουν τώρα

Με τον δικό σας αγώνα διαψεύσατε τις Κασσάνδρες που έβλεπαν αρνητικά αποτελέσματα για το Κίνημα Αλλαγής, ξεκίνησε την ομιλία της προς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής η Φώφη Γεννηματά.

«Δώσαμε μια άνιση μάχη, με εκβιασμούς και αντιγραφές, αλλά σταθήκαμε όρθιοι και πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα» προσέθεσε.

Η Φώφη Γεννηματά αναγνώρισε ότι δεν συντελέστηκε η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, επέμεινε στην αυτόνομη πορεία και πέρασε στα εσωκομματικά αναφερόμενη στις δύο συγκρουόμενες τάσεις, προς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι μας είδαν ως κόμμα μίας χρήσης, είπε χαρακτηριστικά και ανέλαβε ως πρόεδρος το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Οι κρυπτόμενοι θα πρέπει να ξέρουν ότι χωρίς το Κίνημα Αλλαγής δε θα υπήρχαμε καν» σημείωσε απευθυνόμενη στους διαφωνούντες.

«Είμαστε το τρίτο κόμμα και μόνοι μας το κόμμα της σοσιαλδημοκρατίας» τόνισε.

Η Φώφη Γεννηματά απέδωσε την επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ στα πελατειακά δίκτυα των υπερπλεονασμάτων και την αυτοδυναμία της ΝΔ στην ενίσχυσή της από τα ΜΜΕ.

Μάλιστα, ανακοίνωσε επιτροπή υπό τον καθηγητή Παναγιώτη Ιωακειμίδη για την αναζήτηση των παραγόντων που οδήγησαν στην ήττα.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για την εξαγορά όπως είπε στελεχών με αντάλλαγμα θέσεις εξουσίας.

«Προκαλώ όσους θέλουν εξουσία να αποχωρήσουν τώρα» επανέλαβε και έθεσε ως στόχο τη συμμετοχή του Κινήματος Αλλαγής στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, απέρριψε και την προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι είναι ένα τελίως διαφορετικό κόμμα. Δεν πάμε σε ραντεβού στα τυφλά, υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.