ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά

Μία εξαιρετική συνταγή για γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά.

Υλικά

  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
  • 250gr στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.

Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.

Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.

Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.

Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.