Neo

Η παρακαταθήκη του...

Τον απολογισμό των πεπραγμένων του ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επιχειρεί ο Γιάννης Μπουτάρης, εστιάζοντας στο ύφος της διοίκησής του.

«Όλα όσα πετύχαμε σε κάθε τομέα δράσης του δήμου, αλλά κυρίως η πολιτική που υιοθετήσαμε, η οποία βασίζεται στο όραμα για μία Θεσσαλονίκη εξωστρεφή, ανοιχτή, ανεκτική, φιλική για κατοίκους και επισκέπτες, είναι η παρακαταθήκη που αφήνει στην πόλη η διοίκησή μας. Είναι η βάση στην οποία θα στηριχθεί η Θεσσαλονίκη τα επόμενα χρόνια, ώστε να ανακτήσει τον ρόλο που γεωγραφικά και ιστορικά της ανήκει, αυτόν της μητρόπολης των Βαλκανίων και του κέντρου της νοτιοανατολικής Ευρώπης», σημειώνει ο ίδιος, ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του στο τεύχος απολογισμού πεπραγμένων της διοίκησής του για το 2018.

Πρόκειται για τον τελευταίο απολογισμό της δημαρχιακής θητείας του, που θα παρουσιαστεί σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης τη Δευτέρα. Στον απολογισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι παρεμβάσεις του Δήμου για θέματα όπως το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το παραλιακό μέτωπο, η οικονομική εξυγίανση κ.α.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.