ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Νάξου εντυπωσιάζουν το βρετανικό κοινό

«Τη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων με τις ονειρεμένες παραλίες» παροτρύνει η δημοσιογράφος Laura Hampson να επισκεφτούν οι εκατομμύρια αναγνώστες του διαδικτυακού τόπου της κορυφαίας διεθνούς Βρετανικής εφημερίδας Evening Standard, μέσα από εντυπωσιακό αφιέρωμα.

Εντυπωσιασμένη από το φυσικό κάλλος του προορισμού, η έμπειρη Βρετανίδα ταξιδιωτική συντάκτρια που επισκέφθηκε πρόσφατα το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων μετά από προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο τον περασμένο Νοέμβριο, δεν διστάζει να παρακινήσει το αναγνωστικό κοινό να αποφύγει άλλα νησιά των Κυκλάδων και να προτιμήσει τη Νάξο με τη λαμπερή θάλασσα, τις άφθονες παραλίες της και τις εμπειρίες που προσφέρει.

Ταυτόχρονα γίνεται αναφορά στις θαλάσσιες δραστηριότητες σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες που χαρίζουν μοναδικές στιγμές στον επισκέπτη. «Μέσα από μία δυναμική παρουσία σε διεθνή ΜΜΕ, μεταδίδουμε σε σταθερή πλέον βάση το μήνυμα στο ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα, πως τα νησιά μας εγγυώνται την ποιότητα που επιζητά κανείς στις διακοπές του», δήλωσε ο νέος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λιανός σχετικά με την δράση για την οποία ο Δήμος συνέβαλε σε επίπεδο οργάνωσης και παροχών, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η ανταπόκριση των τοπικών επαγγελματιών. Σημειώνεται πως ο διαδικτυακός τόπος της Evening Standard ξεπερνά τους 14.000.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.