ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σωτήρης Ζαριανόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ο λαός να ενισχύσει το ΚΚΕ, γιατί χρειάζεται ισχυρή φωνή στη Βουλή»

"Στις 8 Ιουλίου, ο λαός, ότι και εάν ψηφίσει την Κυριακή στις 7 Ιουλίου, θα είναι στην αντιπολίτευση" τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9 Fm", ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος και υπογράμμισε παράλληλα ότι γι αυτό "χρειάζεται να ενισχύσει το ΚΚΕ. Για να έχει φωνή και μέσα στη Βουλή".

"Ο λαός θα συνεχίσει να έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα και πολύ χειρότερα. Εμείς λέμε, ο αγώνας, για να σταματήσει αυτή την κατηφόρα που έχει κι άλλο βάθος μπροστά της, πρέπει να έχει φωνή μέσα στη Βουλή" τόνισε ο κ. Ζαριανόπουλος και υπενθυμίζοντας παρεμβάσεις, προτάσεις και τροπολογίες του ΚΚΕ υπέρ των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων, πρόσθεσε:

«Tην επόμενη μέρα, ο λαός χρειάζεται μια ισχυρή, αξιόπιστη, αντιπολίτευση. Και το βάρος της αντιπολίτευσης, μέσα και έξω από τη Βουλή, όλο το βάρος της αντιπολίτευσης, το έχει πλέον το ΚΚΕ».

Τόνισε, ότι όποια κυβέρνηση και αν προκύψει μετά τις εκλογές, "είτε είναι πάνω ο Μητσοτάκης, είτε ο Τσίπρας" θα συνεχίσει την ίδια πολιτική "της κατεδάφισης του ασφαλιστικού, της επέκτασης και γενίκευσης της μερικής απασχόλησης, την φορολογική επιβάρυνση των μικρομεσαίων και τις φοροαπαλλαγές σε εφοπλιστές, τραπεζίτες και μεγαλοβιομήχανους. Σε ερώτηση, εάν θεωρεί ότι τα κόμματα που ανέλαβαν κατά καιρούς την εξουσία είναι όλα ίδια, ο κ. Ζαριανόπουλος απάντησε ότι "μπορεί να έχουν ελάχιστες διαφορές ως προς τη διαχείριση, αλλά προωθούν την ίδια πολιτική. Σε τι ακριβώς συμπίπτουν ; Στο ότι έχουν βάλει μπρος σαν ατμομηχανή της οικονομίας τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα - δε μιλάμε για τους μικρομεσαίους, για τους αυτοαπασχολούμενους- μιλάμε για τις μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις και πάνω σε αυτή τη στρατηγική τους θυσιάζουν τα πάντα".

"Είναι κόμματα τα οποία έχουν ψηφίσει μνημόνια, αυτά ψηφίστηκαν από όλους μαζί" είπε ο κ. Ζαριανόπουλος αναφερόμενος σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι και ο κ. Βαρουφάκης αποδέχθηκε με την υπογραφή του ως υπουργός, τον Φεβρουάριο του 2015, την υποχρέωση αποπληρωμής του συνόλου του χρέους, παραδοχή που οδηγεί σε μνημόνια.

"Ψάχνοντας, ο λαός μας, όλα αυτά τα χρόνια να βρει τις μικρές, ελάχιστες διαφορές μεταξύ αυτών των κομμάτων, τελικά έφτασε να επιλέγει το μικρότερο κακό, αποδεικνύοντας όμως η πράξη, ότι πάντα το μικρότερο κακό, ήταν... μεγαλύτερο. Κοιτάξτε, πως θα έχει η κατάσταση στις 8 Ιουλίου» ανέφερε ο κ. Ζαριανόπουλος και κατέληξε: "Θα έχουμε κυβέρνηση και στις 8 Ιουλίου, τη Δευτέρα, συνεδριάζει το Eurogroup για να κάνει τις γνωστές συστάσεις για την ελληνική οικονομία και θα χτυπάει καμπανάκι. Κύριοι, εκτελέστε τις υποχρεώσεις, αυτές τις οποίες έχετε αναλάβει από το προηγούμενο μνημόνιο. Θα έχουμε μια κυβέρνηση κατά πάσα πιθανότητα ΝΔ και Μητσοτάκη, η οποία θα αρχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμα, το οποίο έχει ψηφίσει μαζί με τον κ. Τσίπρα, από το τρίτο μνημόνιο".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.