Neo

Παρών στις εξελίξεις, παρότι δέχεται ακόμη απειλές για τις «Πρέσπες»

Μπορεί ο Σπύρος Δανέλλης να μην κατάφερε, για μία χούφτα ψήφους, να εκλεγεί βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ουδόλως μετανιώνει που με την ψήφο του κράτησε όρθια την κυβέρνηση και γράφτηκε στην Ιστορία ως εκείνος ο βουλευτής που οδήγησε στην επίλυση του Μακεδονικού.

Ο κρητικός πολιτικός επανήλθε χθες στην επικαιρότητα με την συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι δέχεται ακόμη απειλές για την θετική ψήφο του στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα παντού, στο twitter, στο messenger, στο facebook, στο κινητό μου τηλέφωνο, στο email, με όλους τους τρόπους, ακόμη και τώρα», εκμυστηρεύθηκε ο Δανέλλης.

Πάντως, για την ιστορία, ο Neo ρώτησε και έμαθε ότι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ξεχνούν την γενναία στάση του και εννοείται ότι ο Δανέλλης περιλαμβάνεται απολύτως στα πλάνα του Αλέξη Τσίπρα για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 11:32 19/07/2019

    Όταν με τα χεράκια σου βγάζεις τα ματάκια σου. Ας περιμένει τώρα στον προθάλαμο της Κουμουνδούρου μήπως και του ανατεθεί δουλίτσα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.