ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξελίξεις μετά τις εκλογές

Προσφορές σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κι ΟΦΗ από την ΕΡΤ

Την Παρασκευή (5/7) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με βασικό θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Σε αυτήν εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ τόσο απέναντι στη Super League 1 όσο και στη Super League 2.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κομμάτι που αναφέρεται στα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι "αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές" προς την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο οι επαφές της ΑΕΚ με την ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την NOVA.

Βέβαια, από τη πλευρά του συνδρομητικού καναλιού δεν φαίνεται να ανησυχούν και ειδικά για την περίπτωση της ΑΕΚ τονίζουν ότι υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Παράλληλα, όμως, επισημαίνεται ότι οι όποιες οριστικές εξελίξεις επί του θέματος, θα δρομολογηθούν μετά τις εκλογές, στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.