Neo

Πρώτα η χώρα, μετά η επανεκλογή

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος έχει αποδείξει πως δεν είναι... υπουργός Εξωτερικών μερικής απασχόλησης, αφού έχει ήδη περάσει τη μισή προεκλογική περίοδο σε ένα αεροπλάνο, να ασχολείται με την εκπροσώπηση της χώρα σε διεθνή forα, αλλά και με τις διπλωματικές εργασίες που πυροδοτεί στην Ευρώπη η κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι βάζει το υπουργείο και τη χώρα πάνω ακόμη και από την επανεκλογή του: είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας δε θα «οργώσει» τον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών ακολουθώντας τους υπόλοιπους υποψήφιους σε αυτές τις κρίσιμες τελευταίες προεκλογικές «βόλτες».

Αντιθέτως, στις 7 το πρωί θα πετάξει για την Πολωνία, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε. και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα σπεύσει στην Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελευταία του προεκλογική εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Καμία σχέση, δηλαδή, με το κλασικό φαινόμενο των υπουργών που... ξεχνούσαν την διεύθυνση του υπουργείου τους κάθε φορά που εκκινούσε η προεκλογική περίοδος...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.