Neo

«Σε συνεννόηση Μητσοτάκης-Lamda για το Ελληνικό

Έξαλλοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ με την εταιρεία Lamda Development, καθώς στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου η συγκεκριμένη εταιρεία επιτίθεται στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για ένα ευαίσθητο θέμα: την επένδυση στο Ελληνικό.

Με τον τρόπο αυτό, είτε εκουσίως είτε ακουσίως, η εν λόγω εταιρεία προφανώς και ενισχύει το αφήγημα της ΝΔ που θέλει την παρούσα κυβέρνηση να έχει «αλλεργία» στις επενδύσεις. Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, ο Γιώργος Σταθάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην εταιρεία, κατηγορώντας την πως «θέλει λιγότερο μπετόν και περισσότερο πράσινο», ενώ μία ακόμη σοβαρότερη καταγγελία διατύπωσε και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος: ο υπουργός Επικρατείας, αφού τόνισε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου «τα έκανε μαντάρα» με το Ελληνικό, την κατηγόρησε ότι «προσπάθησαν να παρακάμψουν τη νομοθεσία και υπέγραψαν μία κάκιστη σύμβαση για να επιταχυνθεί η επένδυση».

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η παρούσα κυβέρνηση είχε υπόνοιες ότι η εταιρεία δεν ήθελε να προχωρήσει στην επένδυση, δημιουργώντας εμπόδια και θέτοντας υπερβολικές απαιτήσεις. «Η ανακοίνωση της Lamda επιβεβαιώνει τις υπόνοιες μας ότι η εταιρία είναι σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξουν οι όροι της σύμβασης», κατέληξε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Neo δεν ξέρει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, αλλά είναι βέβαιος πως μετά τις εκλογές θα φανεί η όποια συνεννόηση, αν αυτή υπάρχει. Δηλαδή, Κυριακή κοντή γιορτή, κυριολεκτικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.