ΕΛΛΑΔΑ

Αθανάσιος Σαββάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος

«Σημαντική κίνηση προστιθέμενης αξίας η ανάληψη καθηκόντων από τον Μαργαρίτη Σχοινά»

"Σημαντική κίνηση προστιθέμενης αξίας" χαρακτηρίζει την επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά για τη θέση του Ελληνα Επιτρόπου στην ΕΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Αθανάσιος Σαββάκης, σε συγχαρητήρια επιστολή που του απέστειλε.

"Ο κ. Σχοινάς έχει όλα τα ευρωπαϊκά εχέγγυα, βάσει των προσφάτων καθηκόντων του ως εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και ως ευρωβουλευτής παλαιότερα. Εδώ και 25 χρόνια υπηρετεί με σθένος, γνώση και ευπρέπεια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η προσωπική του συνεισφορά στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας και ειδικότερα οι προσπάθειές του για την παραμονή της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ αποτελούν απτές αποδείξεις της αφοσίωσής του στην Ευρωπαϊκή ιδέα", αναφέρει στην επιστολή του ο κ.Σαββάκης.

Προσθέτει ότι οι θέσεις του κ.Σχοινά για τη σημασία της ανάπτυξης με έμφαση στην περιφέρεια "τον καθιστούν ιδιαίτερα σημαντικό για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας το οποίο αποσκοπεί στην ευημερία δια μέσω των επενδύσεων, του επιχειρείν με κοινωνικό πρόσωπο, και σε γενναίες μεταρρυθμίσεις για το καλό των Ευρωπαίων πολίτων".

Ο κ.Σαββάκης δηλώνει, τέλος, ότι ο ΣΒΕ και ο ίδιος προσωπικά θα είναι στο πλευρό του Ελληνα Επιτρόπου για κάθε ανταλλαγή εμπειριών και γνώσης που θα κάνει την ΕΕ δικαιότερη, πιο ευημερούσα και αλληλέγγυα, μέσα από το φάσμα της παραγωγής και της εργασίας, "σε μια Ένωση που βασικός άξονας είναι ο άνθρωπος".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.