ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στα 1.057 ευρώ ο μέσος φόρος
Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και την Τετάρτη η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος.
Οι φορολογούμενοι που δεν έχουν υποβάλλει τη δήλωσή τους θα πρέπει να σπεύσουν να το κάνουν για να αποφύγουν το πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος και κυμαίνεται από 100 έως και 500 ευρώ ανάλογα με την κατηγορία της δήλωσης.
Μέχρι και χθες είχαν υποβληθεί πάνω από 6 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις αλλά περίπου 150.000 φορολογούμενοι δεν είχαν προχωρήσει στην υποβολή της δήλωσής τους. Σημειώνεται ότι πρόσφατα το υπουργείο Οικονομικών είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση της προθεσμίας.
Η πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος λήγει επίσης την Τετάρτη. Η δεύτερη δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη έως το τέλος Νοεμβρίου.

e-πιλογές

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!
Σεπτέμβριος. Nέο ξεκίνημα στο σχολείο, στη δουλειά, στη φοιτητική ζωή. Μετά την ...
e-ΕΦΚΑ
Οι νέες ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων από το μήνα Οκτώβριο 2023 και μετά
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ υπενθυμίζει τις νέες ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων από το ...
Νέα επεισόδια για τις σειρές «Creepshow», «Chucky» και «SurrealEstate»
Οκτώβριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Frasier» και πρεμιέρα για τις σειρές «Fellow Travellers» και «The Long Shadow»
Ο Οκτώβριος έρχεται δυναμικά στην COSMOTE TV και μαζί του φέρνει 16 συναρπαστικές ...
Δεν ισχύουν οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι ετεροδημοτών και αποδήμων
Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε ...