ΕΛΛΑΔΑ

Ο επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου Fairfax

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρεμ Γουάτσα

Συνάντηση σε εξαιρετικά θετικό κλίμα είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Πρεμ Γουάτσα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, από την πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Γουάτσα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις.

Επενδυτικές προοπτικές ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς

Ανάρτηση για τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου Fairfax Πρεμ Γουάτσα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Συνάντηση με τον επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου Fairfax Prem Watsa. Με χαρά διαπίστωσα το ενδιαφέρον του για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις", έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.