ΕΛΛΑΔΑ

Στη Βουλγαρία

Συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή

Στη σύλληψη του αδερφού και συνεργού του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή, φέρονται να προχώρησαν ειδικές δυνάμεις της βουλγαρικής αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα.

Ο εκτελεστής του Έλληνα επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο, ωστόσο αναζητούνταν και ο 35χρονος αδερφός του, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα, έπειτα από αίτημα των ελληνικών Αρχών.

Εδώ και μερικές ημέρες, οι αρχές της Βουλγαρίας διέθεταν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα από την οποία κατάγεται και είχαν τεθεί σε επιφυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο καταζητούμενος είχε φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα να βρει καταφύγιο σε άλλη βαλκανική χώρα για να αποφύγει τη σύλληψη, ωστόσο τα ξημερώματα της Τρίτης επιχείρησε να περάσει τα βουλγαρικά σύνορα και κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις της Βουλγαρίας, οι οποίες τον εντόπισαν στην πόλη Χάσκοβο και, τελικά, τον συνέλαβαν, ενημερώνοντας άμεσα και τις ελληνικές Αρχές.

Πλέον, αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την έρευνα που είχε πραγματοποιήσει η ελληνική αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα με το οποίο διέφυγε ο αδερφός του αμέσως μετά τη δολοφονία του Μακρή.

Αναμένεται, πλέον, η επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.