ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Swingfields: Ξεκίνησε με το μεγαλύτερο φεστιβάλ sex στον κόσμο!

To Swingfields άνοιξε σήμερα τις... πόρτες και για τρεις μέρες θα προσφέρει αμείωτη διασκέδαση σε swingers και όχι μόνο.

Καλό το νησί των οργίων, με το τελευταίο βέβαια να γίνεται στην έρημο του Λας Βέγκας, αλλά από σήμερα ξεκινάει μεγαλύτερο φεστιβάλ sex στον κόσμο.

Το Swingfields άνοιξε τις πόρτες του σε όσους είχαν φροντίσει να αγοράσουν ένα από τα εισιτήρια του αξίας 170 λιρών και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το μέρος που γίνεται είναι μυστικό και όσοι ήθελαν να πάνε, το μάθαιναν μόνο μετά την αγορά του εισιτηρίου τους.

Εκεί λοιπόν, εκατοντάδες ταξιδιώτες και λάτρεις των ερωτικών επαφών σε... ανοιχτό χώρο, θα μπορούν να απολαύσουν, μουσική, καλό φαγητό και εξαιρετική παρέα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από swingers είναι ανοιχτό και στην LGBT κοινότητα.

Βέβαια, επειδή υπάρχει περίπτωση κάποιοι να θεωρήσουν οτι θα πάνε εκεί και μόλις θα περάσουν την είσοδο θα κάνουν ουρά οι σύντροφοι για να συνευρεθούν μαζί τους, οι διοργανωτές ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται για «σούπερ μάρκετ κρέατος», καθώς πρέπει να υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.