ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κωνσταντίνος Μίχαλος

«Τα μηνύματα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός είναι αυτά που ο επιχειρηματικός κόσμος ήθελε να ακούσει»

«Τα μηνύματα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτά που ο επιχειρηματικός κόσμος ήθελε να ακούσει, αρκεί να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, γιατί η οικονομία και η αγορά χρειάζονται μια ουσιαστική επανεκκίνηση».

Αυτό σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελήτηρίου Αθήνας Κωνσταντίνος Μίχαλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας τα εξής «το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του, το δεύτερο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί είναι αυτό της μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων για τις επιχειρήσεις. Το αναμένουμε προκειμένου να δοθεί άμεσα το στίγμα μιας νέας φιλοεπενδυτικής πολιτικής και στήριξης των επιχειρήσεων. Και με τις άλλες προτεραιότητες που εξήγγειλε από το υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει, καθώς πράγματι, προωθούν ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης για τη χώρα.

Ευχή και απαίτηση όλων μας είναι να οδηγηθούμε σε μια ισχυρή ανάπτυξη με επενδύσεις, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, υψηλότερο διαθέσιμο εισόδημα για τους εργαζόμενους και τη μεσαία τάξη. Στην προσπάθεια αυτή της νέας κυβέρνησης, ο Επιμελητηριακός θεσμός θα σταθεί αρωγός και θα επιτελέσει στο ακέραιο το ρόλο του, προωθώντας θέσεις και προτάσεις για την καλύτερη επιτυχία της νέας αυτής πολιτικής».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.