Neo

Θα συνεχίσει να λέει την άποψή της

Στην Κουμουνδούρου δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για όσα είπε χθες η Θεοδώρα Τζάκρη υπέρ της κατάργησης του ασύλου. Εξάλλου, όπως το matrix24.gr έχει ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες του, η κατάργηση του ασύλου θα αποτελέσει μία από τις πρώτες εστίες έντασης μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού στον ΣΥΡΙΖΑ τελούν με το όπλο παρά πόδα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, η επανεκλεγείσα βουλευτής Πέλλας, μιλώντας χθες στον -κομματικό- ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του ασύλου. Αφού πρώτα κάλεσε όλους τους συντρόφους της «να κάνουμε αυτά που θέλει ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία και όχι αυτά που θέλουν ελάχιστες μειοψηφίες», έφερε μόνη της ως παράδειγμα το ακαδημαϊκό άσυλο: «Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μια Αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίτημα ασφάλειας που ζητούν όλοι οι πολίτες στη Δεξιά και τον αυταρχισμό».

Μάλιστα, ερωτηθείσα αν θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, η ίδια απάντησε θετικά: «Ναι, θα πρέπει να έχει μια θετική άποψη», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως πληροφορείται ο Neo, αυτή η πρωτοβουλία της προκάλεσε έντονη δυσφορία στο εσωτερικό του κόμματος, η οποία έφτασε και ως την ίδια την βουλευτή. Πάντως, όσοι συνομιλούν με την Θεοδώρα Τζάκρη, επιμένουν ότι η ίδια θα συνεχίσει να λέει την άποψή της, καθώς θεωρεί ότι ορισμένα θέματα-ταμπού θα πρέπει να τα ξαναδεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αφ’ ης στιγμής έχει επιλέξει να γίνει ένα μεγάλο κόμμα που φιλοδοξεί να εκφράσει την ελληνική κοινωνία...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.