ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πρότυπα των ΗΠΑ

Τη δημιουργία Εθνοφυλακής και Πολιτοφυλακής για τις φυσικές καταστροφές προτείνει ο Βελόπουλος

Τη δημιουργία Εθνοφυλακής και Πολιτοφυλακής στα πρότυπα λειτουργίας των ΗΠΑ, πρότεινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή «Για την Ελλάδα».

Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι μία τέτοια λύση «θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα, τόσο στην πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση μεγάλων φυσικών καταστροφών.

«Αν δεν έχεις λύση αντιγράφεις μοντέλα άλλων χωρών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε ότι αυτές οι δυνάμεις σε περιόδους κρίσης γνωρίζουν τι να κάνουν και με ποιο τρόπο να συνδράμουν τους πολίτες.

Ειδικότερα, για την τραγωδία στο Μάτι, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι, σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική που άφησε πίσω της μία εκατόμβη νεκρών, δεκάδες τραυματίες, 25 στρέμματα αποκαΐδια και μεγάλες πληγές ακόμα ανοικτές, και πρόσθεσε ότι στη θλίψη των ανθρώπων έχουν προστεθεί τα πολλά ερωτήματα και δεν έχει δοθεί απάντηση για το ποιος έχει την ευθύνη για αυτή τη μεγάλη, όπως είπε, τραγωδία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.