Neo

Το απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι...

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τα εμπόδια που έβαλε στην πραγματοποίηση του debate, λόγω της Συνόδου Κορυφής, και ας πέταξε στη συνέχεια με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο της Κρήτης για να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ήθελε το debate. Το απέφυγε, όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί δεν ήθελε να αναδείξουμε τι σημαίνει πραγματικές προοδευτικές πολιτικές», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής από τη Ρόδο όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της δικής της προεκλογικής εκστρατείας.

Από την κριτική της, όμως, δεν ξέφυγε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο υποστήριξε ότι βρίσκει λόγια να πει για να εκβιάσει ωμά τον ελληνικό λαό, με το όπλο του κ. Τσίπρα, την απλή αναλογική, που κατά τα άλλα την καταδικάζει. «Εάν, λέει, δεν είναι αυτοδύναμος, θα ξαναπάμε σε εκλογές τον Αύγουστο. Θέλει ή να είναι μόνος και αυτοδύναμος ή απλή αναλογική και εκλογές», είπε, διερωτώμενη αν λοιπόν να αναλάβει την ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης να οδηγήσει τον τόπο σε εκλογές με απλή αναλογική...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.