ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τις επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις

Το ΚΚΕ συγχαίρει τις ελληνικές αθλητικές αποστολές για τις διακρίσεις τους

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τους αθλητές, τα επιτελεία και τους προπονητές των ελληνικών αποστολών «που, σε δύσκολες συνθήκες σε μια σειρά αθλήματα, κατάφεραν σημαντικές διακρίσεις στις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο».

Όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση του Κόμματος, συγκεκριμένα, στο στίβο, στο Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-23, που διεξάγεται στη Σουηδία και στον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι. Στον Μανώλη Καραλή, που βάζοντας τον πήχη, στην τρίτη του προσπάθεια στα 5.60μ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ και στον προπονητή του Ανδρέα Τσώνη.

Στην ποδηλασία, στο νεαρό πρωταθλητή Κώστα Λιβανό για την κατάκτηση δυο χρυσών μεταλλίων, τόσο στα 1000, όσο και στο σπριντ των 200μ αντίστοιχα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας εφήβων - νεανίδων του Βελγίου, καθώς και στον Πάνο Καρατσιβή για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο elimination.

Τέλος, το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα κορίτσια της Εθνικής Νεανίδων,τους προπονητές και όλο το επιτελείο της Εθνικής ομάδας, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 μπάσκετ, που έγινε στην πόλη των Σκοπίων, που μαζί με τη δεύτερη θέση εξασφάλισαν και την άνοδο στην κατηγορία των μεγάλων (Α').

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.