ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στις 8 Ιουλίου σημασία έχει να είναι ο λαός πιο δυνατός»

Το νέο σποτ του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Το νέο σποτ του για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΚΕ, με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Κουτσούμπα, με πλάνα από τις περιοδείες του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Στις 7 Ιούλη ψηφίζουμε. Στις 8, όμως, σημασία δεν έχει ποιος θα συνεχίσει να μαυρίζει τις ζωές μας. Σημασία έχει να είναι ο λαός πιο δυνατός. Γι' αυτό στηρίξτε το ΚΚΕ. Τη δύναμή σας. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε σε όλα μαζί μας, γνωρίζετε, όμως, ότι το ΚΚΕ θα είναι στο πλευρό σας. Για το δίκιο μας. Οι μεγάλοι αγώνες του λαού μας γράφουν την ιστορία. Κάντε το βήμα. Με πιο δυνατό ΚΚΕ στις 8 του Ιούλη μπορούμε να τα καταφέρουμε. ΚΚΕ - Η δύναμή σου την επόμενη μέρα», υπογραμμίζει στο προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ Ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, απευθύνοντας κάλεσμα στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.