Neo

Ξυδάκης έτοιμος για όλα

Το μείγμα της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εφεξής θα είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης: από τη μία, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη προαναγγείλει ότι το κόμμα του θα βρεθεί στο πλευρό της κοινωνίας για να μην αμφισβητηθούν τα κεκτημένα του παρελθόντος.

Από την άλλη, έχοντας εφαρμόσει Μνημόνιο και διεκπεραιώσει ιδιωτικοποιήσεις, είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ασκήσει την ίδια αντιπολίτευση που θα έκανε το 2012 ή νωρίτερα.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι στην Κουμουνδούρου δεν έχουν άγριες διαθέσεις – πολλώ δε μάλλον όταν αυτό ομολογείται ανοιχτά από έναν μετριοπαθή πολιτικό, όπως ο Νίκος Ξυδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υπουργός, που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στη μάχη του σταυρού στον Νότιο Τομέα, προανήγγειλε ήδη από τη βραδιά των εκλογών, μιλώντας στον εκλογικό μαραθώνιο του Kontra, «δομική αντιπολίτευση».

Μάλιστα, όταν τού επισημάνθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον κυβερνήσει και, άρα, δεν έχει το ίδιο περιθώριο κινήσεων που θα είχε ως κόμμα διαμαρτυρίας, ο Ξυδάκης υπενθύμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ζητούσε επί 3 χρόνια εκλογές» και πρόσθεσε με νόημα: «τώρα, δε θα μπορεί να περιμένει τίποτα διαφορετικό από αυτό». Με άλλα λόγια, ούτε αυτή την 4ετία θα πλήξουμε...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    === ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    === ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.