ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν στοιχεία για απαγωγή

Από εντερική αιμορραγία λόγω πείνας ο θάνατος της 15χρονης στη Μαλαισία

Η αστυνομία της Μαλαισίας δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις κακομεταχείρισης στο θάνατο της 15χρονης Nora Anne Quoirin από το Λονδίνο, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το θέρετρο που διέμενε με τους γονείς της κι εντοπίστηκε νεκρή λίγες ημέρες αργότερα. Η νεκροψία έδειξε ότι υπέστη εντερική αιμορραγία λόγω πείνας και άγχους.

Το σώμα της Nora Anne Quoirin ανακαλύφθηκε την Τρίτη δίπλα σε ένα μικρό ρεύμα, περίπου 2,5 χιλιόμετρα από το θέρετρο Dusun της Μαλαισίας, κι ενώ είχε εξαφανιστεί από το εξοχικό σπίτι της οικογένειάς της στις 4 Αυγούστου.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας ανέφερε πως η νεκροψία δεν κατέδειξε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η έφηβη, η οποία ήτα άτομο με ειδικές ανάγκες, είχε απαχθεί ή βιαστεί. Εκτιμήθηκε ότι ήταν νεκρή δύο ή τρεις μέρες και όχι περισσότερο από τέσσερις, όταν βρέθηκε το γυμνό σώμα της.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχει στοιχείο που να υποδηλώνει απαγωγή ή κακομεταχείριση», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της αστυνομίας. «Η αιτία θανάτου ήταν η αιμορραγία του εντέρου, λόγω έλκους του δωδεκαδακτύλου, που επιβαρύνθηκε με διάτρηση... Μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη φαγητού για μεγάλο χρονικό διάστημα και λόγω παρατεταμένου στρες», είπε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι υπήρχαν και μερικές μώλωπες στα πόδια του κοριτσιού, αλλά δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατό του. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γονείς της, η 15χρονη Nora Anne Quoirin είχε προβλήματα με τη ανάπτυξη του εγκεφάλου της και δεν ήταν σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.