ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση-παραλαβή του Δήμου Αθηναίων

Μπακογιάννης: Είναι ώρα για δουλειά, δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε

Το μήνυμα ότι «τώρα είναι η ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο» έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης αναλαμβάνοντας επισήμως τα καθήκοντα του δημάρχου Αθηναίων, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια στο δημαρχιακό Μέγαρο.

Αμέσως μετά την παράδοση-παραλαβή, έκαναν τις εξής δηλώσεις.

Γ. Μπρούλιας: «Θέλω να ευχηθώ στον νέο δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του. Είχαμε μια πολύ αγαστή συνεργασία στους τρεις μήνες που μεσολάβησαν από τις εκλογές και μετά. Νιώθουμε σίγουροι ότι παραδίδουμε ένα δήμο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δουλεύει, έχουμε έργα σε εξέλιξη και διαγωνισμούς σε εξέλιξη. Η Αθήνα είναι μια πόλη με πολλές δυνατότητες και προκλήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάτε καλά, θα τα καταφέρετε. Θα είμαστε εδώ στο δημοτικό συμβούλιο. Εγώ νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος που υπηρέτησα αυτή την πόλη από αυτή τη θέση».

Κ. Μπακογιάννης: «Θέλω κι εγώ να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στον δήμαρχο τον Γιώργο Μπρούλια και τους συνεργάτες του για την πραγματικά υποδειγματική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Νομίζω είναι εξαιρετικά σημαντικό. Βεβαίως αντικατοπτρίζει και τη συνολική πεποίθηση όλων μας και νομίζω ότι διερμηνεύω όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ότι αν θέλουμε να πάει μπροστά η Αθήνα μπορεί να πάει μόνο με συνεργασία, με συνεννόηση και συναίνεση. Σημασία σ΄ αυτές τις στιγμές δεν έχει τόσο τι παραλαμβάνεις. Σημασία έχει τι θα παραδώσεις. Για να μπορούμε όλοι μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των Αθηναίων. Και βεβαίως εμείς, ο φίλος ο Γιώργος Μπρούλιας το ξέρει πολύ καλά, δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε. Δεν ήρθαμε καν για να ανακαινίσουμε. Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί. Τώρα λοιπόν είναι ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο. Και πάλι Γιώργο σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.