ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έντονη ανησυχία και αμφίβολη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο

Δεν ταξιδεύει στην Κίνα με την Εθνική ο Σλούκας!

Παρότι αρχικά η κατάστασή του δεν ενέπνεε τόσο μεγάλη ανησυχία, εντούτοις ο Κώστας Σλούκας διαγνώστηκε με αιμάτωμα και θλάση στο γαστροκνήμιο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο διεθνής γκαρντ δεν θα ταξιδέψει αρχικά με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στην Κίνα (21/8), με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο να κρίνεται πλέον την τελευταία στιγμή.

Ο 29χρονος γκαρντ της Φενέρ στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με την Ιταλία, όταν και αποχώρησε τραυματίας στο 9ο λεπτό του ματς. Έτσι, ο Σλούκας αρχίζει άμεσα θεραπείες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αναχωρήσει μαζί με την Εθνική για την Κίνα την προσεχή Τετάρτη (21/08), κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο.

Ανάλογα την εξέλιξη της αποθεραπείας, θα αποφασιστεί αν θα ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» στην Κίνα...

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.