Neo

Διατασική στήριξη Σκουρλέτη

Από προχθές, πολλά κορυφαία και προβεβλημένα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν βγει μπροστά και στηρίζουν τον βαλλόμενο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Όμως, μεγαλύτερη αίσθηση και εσωκομματική συζήτηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημήτρη Παπαδημούλη να παράσχει απλόχερη στήριξη στον γραμματέα, με εξαιρετικά κατηγορηματικό τρόπο: «Εκφράζω την πλήρη συμπαράστασή μου στον Γραμματέα του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, απέναντι στις επιθέσεις και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες. Και να θυμίσω σε όλους ότι ο Πάνος Σκουρλέτης είναι Γραμματέας του κόμματος ύστερα από πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και την εκλογή του από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΚΕ», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, προκαλώντας πλείστες όσες εσωκομματικές συζητήσεις, καθώς ο ίδιος και ο Σκουρλέτης κινούνταν πάντα σε διαφορετικές εσωκομματικές τάσεις.

Με την χειρονομία του αυτή, λοιπόν, ο Παπαδημούλης στέλνει ένα μήνυμα προς όλους εντός της Κουμουνδούρου ότι, αν επικρατήσουν οι άγονες αντιπαραθέσεις και οι «τασικές» συγκρούσεις, τότε θα υπονομευθεί η πορεία του κόμματος γενικά, ανεξαρτήτως ποια άποψη θα επικρατήσει στο τέλος. Μπορεί, δηλαδή, να μην ανήκει στην ίδια τάση με τον Πάνο Σκουρλέτη ή να μην βλέπουν με τον ίδιο τρόπο την υπόθεση μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο για μία ακόμη φορά ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής αποδεικνύει ότι συνεχίζει να βλέπει την… «μεγάλη εικόνα», πέρα και έξω από την εσωκομματική «κουζίνα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.