ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη για την Τραμπζονσπόρ στο άδειο ΟΑΚΑ

Εφιαλτική βραδιά για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά το ματς στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ, αλλά η Τραμπζονσπόρ γύρισε το σκορ και με πρωταγωνιστή τον Εκουμπάν, νίκησε 3-1 και βάζει δύσκολα στην ελληνική ομάδα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Λιβάγια στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ, η ΑΕΚ μέχρι το 15' είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δύο καλές φάσεις, αλλά πριν την ανάπαυλα η τουρκική ομάδα πέτυχε την ανατροπή από ισάριθμα κόρνερ και αμυντική ολιγωρία. Στο 28' και στο 44' ο Εκουμπάν έφερε το ματς τούμπα και στο 70' έβαλε την «ταφόπλακα» διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Πλέον, η ομάδα του Καρντόσο καλείται στη ρεβάνς της Τουρκίας να κάνει την υπέρβαση και να ανατρέψει όλα τα στραβά κι ανάποδα για να πάρει αυτή την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να αντιμετωπίσει τη γκρίνια και τη δυσαρέσκεια που άφησε το αποτέλεσμα κόντρα στη Τραμπζονσπόρ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Σιμάο (62’ Κρίστισιτς), Βέρντε (65’ Ζεράλδες), Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα (83’ Γιακουμάκης)

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (Ουνάλ Καραμάν): Τσακίρ, Τουρκμέν, Χοσεϊνί, Σόσα, Ενουακαέμε (74’ Αβντιγάι), Ομούρ, Σέρλοθ (77’ Ερντογάν), Εκουμπάν, Περέιρα, Παρμάκ, Νοβάκ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.