ΕΛΛΑΔΑ

Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του βρέφους

Αίγιο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία γιαγιάς και εγγονού

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και έντονης οργής τελέστηκε η κηδεία της 67χρονης Ευαγγελίας και του μόλις ενός έτους Γιάννη. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο «αντίο» συγκλονίζουν, με τον σπαραγμό να είναι διάχυτος παντού.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο: το θέαμα της γιαγιάς που έβγαζε βόλτα το εγγονάκι της ήταν καθημερινό.

Η 67χρονη Ευαγγελία και ο μόλις ενός έτους Γιαννάκης, που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα και ξαφνικά, κηδεύτηκαν το απόγευμα στις Καμάρες.

Εκεί ήταν όλο το χωριό για να τους αποχαιρετίσει. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μωρού που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε την Κυριακή το απόγευμα όταν το όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε γιαγιά και εγγονό κόβοντας το νήμα της ζωής τους.

«Παιδάκι μου πού είσαι να σε πάρω μια αγκαλίτσα;»

Απαρηγόρητη η μητέρα του βρέφους, αποχαιρέτισε το παιδί της μέσα από δραματικά μηνύματα στα κοινωικά δίκτυα.

«Γιαννάκη μου, υποφέρω, πονάω μακριά σου παιδάκι μου. Παιδάκι μου πού είσαι να σε πάρω αγκαλίτσα;» έγραψε η μητέρα του μωρού.

«Αυτός που πήρε τη ζωή του παιδιού και της πεθεράς μου να το πληρώσει. Παλικάρι μου αντίο! Σε έχασα, έφυγες μέσα από την αγκαλιά μου, πεθερούλα μου καλή φύλαγες μου τον μονάκριβό μου, αγάπη μου, άγγελε μου….» συνέχισε η τραγική μητέρα.

Με 150 χιλιόμετρα στη στροφή ο 28χρονος

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στο σημείο της τραγωδίας πραγματοποιήθηκε αυτοψία και αναπαράσταση από ειδικούς. Υπολογίζεται ότι το αυτοκίνητο πρέπει να μπήκε στη στροφή με ταχύτητα πάνω από 150 χιλιόμετρα την ώρα.

«Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος» ανέφερε, τη Δευτέρα, σε κατάσταση σοκ και με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Πατρών- Αιγίου κοντά στο χωριό Καμάρες.

Πάντως μαρτυρίες από το Αίγιο κάνουν λόγο για απόπειρα του δράστη να εξαφανιστεί προσεγγίζοντας σκάφος που έχει στην ιδιοκτησία του και που βρισκόταν στην παραλία του Λόγγου, όπου και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.