ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο οι αγρότες…

Επιχείρηση αποκατάστασης σχέσεων με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Την επαφή του με τους κεντροαριστερούς πολίτες που επέλεξαν άλλες πολιτικές κατοικίες τα τελευταία χρόνια, αλλά και τα κομμάτια του πληθυσμού που παραδοσιακά έχουν στηρίξει τον χώρο, θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει το επόμενο διάστημα το Κίνημα Αλλαγής.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Χαριλάου Τρικούπη, περιγράφοντας την πολιτική τους ταυτότητα, μιλούν για μία σοβαρή Κεντροαριστερά που θα δουλέψει για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην χώρα, αλλά ταυτόχρονα για μία πατριωτική δύναμη με όρους σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, που γιγαντώθηκε, όπως λένε, ως μία κομμουνιστογενής λαϊκιστική Αριστερά, αναγνωρίζουν ότι στο 30% των εκλογών του Ιουλίου περιλαμβάνονται και δυνάμεις του ευρύτερου χώρου, τις οποίες όμως το Κίνημα Αλλαγής θέλει να επαναπροσεγγίσει. Αυτό και σκοπεύει να κάνει στον βαθμό που θα επιβεβαιωθούν οι διαφαινόμενες συγκρούσεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου το επόμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της προαναγγελθείσας προσπάθειας για μετεξέλιξη του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, στην Λάρισα θα πραγματοποιηθεί φέτος ο εορτασμός των ‘γενεθλίων’ του ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η διαχρονική σχέση του κόμματος με τον αγροτικό κόσμο, αλλά και να επανασυνδεθεί αυτό με τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες, που αποδεδειγμένα έχουν στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής, τόσο διαχρονικά (ως ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν) όσο και στις τελευταίες δύο δύσκολες για αυτό εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 3ης Σεπτέμβρη στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, θα ‘στηθεί’ ένα τραπέζι ειδικών, που θα προτείνουν συγκεκριμένα πράγματα για τους αγρότες, με αναφορές στην καινοτόμα αγροτική ανάπτυξη, την ‘έξυπνη καλλιέργεια’ στην χώρα μας, αλλά και τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα των νέων παραγωγών. Στο τραπέζι θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων η νέα βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, ο υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΚΟ του κόμματος Απόστολος Πάνας, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης κ.ο.κ., προλογίζοντας στην πραγματικότητα την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που θα αναπτύξει αναλυτικά στην ομιλία της τις προτάσεις του κόμματος για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα παραγωγής στην χώρα μας, αλλά και τις νέες προτεραιότητες στον αγροτοδιατροφικό τομέα. Η ίδια, θα αναφερθεί στη συλλογική προσφορά του ΠΑΣΟΚ προς τον αγροτικό κόσμο, αλλά θα εστιάσει και στην ανάπτυξη της γεωργίας στην χώρα μας στο μέλλον, καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα συγκριτικό πλεονέκτημά μας που πολλές φορές μένει -κατά την Χαριλάου Τρικούπη- ανεκμετάλλευτο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.