ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με συγκίνησε ο επαγγελματισμός και η ευαισθησία όλων»

Επίσκεψη της Δ. Μιχαηλίδου στην πλαζ ΑμΕΑ στη Βούλα

Την πλαζ ΑΜΕΑ στη Βούλα, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019, επισκέφθηκε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, συνοδευόμενη από τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κ. Μιχαηλίδου και ο κ. Σταμάτης συνομίλησαν με τους υπεύθυνους του κέντρου και εθελοντές από όλη την Ευρώπη, για τη λειτουργία της μοναδικής πλαζ με ολοκληρωμένο σύστημα πρόσβασης για άτομα με κινητικές και άλλες αναπηρίες.

«Θέλω να συγχαρώ για τη δουλειά τους όλους τους εργαζομένους που φροντίζουν τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες ώστε να απολαμβάνουν καθημερινά τη θάλασσα όπως όλοι μας. Με συγκίνησε ο επαγγελματισμός και η ευαισθησία όλων. Φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, γυμναστές, ναυαγοσώστες και εθελοντές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ως Πολιτεία τους ευχαριστούμε. Η πλαζ ΑμΕΑ είναι μια παραλία πρότυπο, διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και προσβασιμότητας», επισήμανε η κ. Μιχαηλίδου. Επιπλέον σημείωσε: «Στόχος μας είναι εντός του 2020 να βελτιωθούν οι υποδομές, και η αυτόνομη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής να αποτελέσει επιτέλους κανονικότητα για τα ΑμΕΑ και στη χώρα μας»

Η υφυπουργός και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας πραγματοποίησαν επίσκεψη και στις δομές του Παραρτήματος ΑμΕΑ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ), ενός από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα με στόχο την προστασία, την αποκατάσταση και την κοινωνική ένταξη των παιδιών με αναπηρίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.