ASTRO-MATRIX

Θετικές εξελίξεις και ευκολία στην υλοποίηση σχεδίων

Ερμής Τρίγωνο με Δία στις 21 Αυγούστου: Τύχη και χαρμόσυνα νέα

Το φλογερό Τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία στον Τοξότη, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, μας προτρέπει να εστιάσουμε με αισιοδοξία στις υποθέσεις που μας απασχολούν και μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε πολλά, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Είμαστε πιο κατανοητοί, έξυπνοι, ετοιμόλογοι, τυχεροί και πολύ δημιουργικοί. Οι νέες ιδέες μας, υπόσχονται μόνο επιτυχία και οι συμφωνίες, όπως και οι υποσχέσεις πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρουμε τώρα, το πιθανότερο είναι να πετύχει και οι διαπροσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες θα γεφυρωθούν και θα συσφίξουν, λόγω της καλής διάθεσης για επικοινωνία!

Επαφές και γνωριμίες, είναι ωφέλιμα αυτές τις μέρες και θα επιλυθούν πολλά ζητήματα μέσω αυτών. Γενικότερα, θα έρθουμε πιο κοντά, λόγω του αισιόδοξου κλίματος των ημερών, που θα οδηγήσει σε σωστή και ευχάριστη επικοινωνία! Οι πιο ευνοημένοι είναι ζώδια και ωροσκόποι του Αέρα και της Φωτιάς που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Θα σου δοθούν ανέλπιστες ευκαιρίες να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τα εργασιακά σου ταλέντα ή να κάνεις μία σημαντική αλλαγή ευνοώντας την φυσική σου κατάσταση,  αλλά και  την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρξουν προτάσεις για ψυχαγωγία, ερωτικές επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές και θα σε διακρίνει δημιουργικότητα και καλή φήμη στις κοινωνικές επαφές σου. Οι συζητήσεις, οι επαφές, τα  μηνύματα και οι συναντήσεις που θα έχεις, θα σου δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και κάποια παρελθοντική υπόθεση, θα σε απασχολήσει ευχάριστα, δίνοντας σου την ευκαιρία να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου στο στενό οικογενειακό περιβάλλον ή με κάποιο άτομο που θες επανασύνδεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για εποικοδομητικές επαφές και επικοινωνίες, για νέες γνωριμίες και ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής. Μία νέα πρόταση μπορεί τώρα να σταθεί η αφορμή να αλλάξεις ριζικά τους βασικούς τομείς της ζωής σου!

ΛΕΩΝ
Θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να βελτιώσεις και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή. Η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθάει να αγγίξεις την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτές τις μέρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να πετύχεις τα πάντα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους και να επωφεληθείς όπως επιθυμείς στο κοινωνικό σου περίγυρο. Νέες γνωριμίες και δικτύωση, μπορούν πραγματικά να σου δώσουν ευκαιρίες!

ΖΥΓΟΣ
Θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ανανεωμένος ψυχικά, ήρεμος και συνειδητοποιημένος συναισθηματικά και ικανός να εκφράσεις τα «θέλω» σου. Η καριέρα σου μπορεί να έχει την πορεία που θέλεις, αρκεί για την ώρα να μην ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά και θα σου αποδώσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές με φίλους, χαρούμενες ειδήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες και εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου που εκκρεμούν. Κάποια προβλήματά σου αντιμετωπίζονται ριζικά, γιατί τώρα έχεις τις ιδέες, τις προτάσεις και τις ευκαιρίες, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία, εξέλιξη στο τομέα της καριέρας ή της οικογένειας και θα είσαι δημιουργικός και άψογος επαγγελματίας και συνάδελφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες στις κοινωνικές σου επαφές και στις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κράτα ψηλά την αισιοδοξία σου αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες στον οικονομικό και ερωτικό τομέα, ώστε να μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί. Υποθέσεις εργασιακού περιεχομένου ευνοούνται στο έπακρο! Επιπλέον ενδυναμώνεις ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά.

ΙΧΘΥΣ
Θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές συνεργασίες ή να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Παράλληλα, νέα επιχειρηματικά σχέδια μέσω καινούργιων συνεργασιών, μπορούν να σου αποδώσουν πολλούς καρπούς!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.