ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη θέση του Σταμάτη Μαλέλη...

Για επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ακούγεται ο Κυριάκος Κυριάκος

Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, ο νέος σε ηλικία υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής, Κυριάκος Κυριάκος, ξεχώρισε όμως από νωρίς, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το όνομά του ‘έπαιξε πολύ’, πιθανότατα λόγω της προηγούμενης μακρόχρονης θητείας του στην επικοινωνία του ΠΑΟΚ, αλλά και της αυθόρμητης κίνησής του να την εγκαταλείψει για να κυνηγήσει το ‘όνειρο’ της βουλευτικής έδρας με το Κίνημα Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά, όπως έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, δεν διστάζει να κάνει πράξη την ανανέωση που πολλοί ευαγγελίζονται, παίρνοντας ρίσκα, που ως τώρα πάντως της έχουν βγει. Έτσι, λίγο καιρό μετά την παραίτηση του Σταμάτη Μαλέλη, έτοιμος να αναλάβει επικεφαλής του τομέα Επικοινωνίας του κόμματος φέρεται ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος Κυριάκος Κυριάκος.
Σε μία προσπάθεια να στελεχώσει τις κομβικές θέσεις μάχης και ευθύνης, η Φώφη Γεννηματά αντλεί πρόσωπα τόσο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, όσο όμως και από τα ψηφοδέλτιά του στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, το όνομα που ακούγεται περισσότερο για τη θέση του επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, δεν είναι άλλο από αυτό του νεαρού Θεσσαλονικιού, με τις σχετικές ανακοινώσεις μάλιστα, να αναμένονται άμεσα και πάντως λίγο καιρό μετά την επιστροφή της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της στη Ρόδο.
Εφόσον αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, ο κ.Κυριάκος θα αποκτήσει στην πραγματικότητα ‘πρωταγω

νιστικό ρόλο’ ως υπεύθυνος –μεταξύ άλλων- της παρουσίασης του πολιτικού σχεδιασμού του Κινήματος Αλλαγής και της διαμόρφωσης της ‘γραμμής’ του κόμματος σε καθημερινή βάση. Λέγεται, μάλιστα, ότι θα συμμετέχει στη στενή ομάδα συνεργατών της Φώφης Γεννηματά, λαμβάνοντας μέρος ως και στον ‘ολιγομελή’ μέχρι σήμερα ‘πρωινό καφέ’ της Χαριλάου Τρικούπη...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.