ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δήλωσε η Βεστάγκερ σύμφωνα με τον Παπαδημούλη

«Η ΕΕ εξετάζει τη ρύθμιση για την Επιτροπή Ανταγωνισμού»

«Οι υπηρεσίες μου βρίσκονται σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους, για να διακριβώσουν την κατάσταση στην ΕΕΑ», αναφέρει, σύμφωνα με ανακοίνωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, η Επίτροπος Ανταγωνισμού, Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Παπαδημούλη, η κα Βεστάγκερ «επιβεβαιώνει ότι η Κομισιόν εξετάζει τη νομοθετική ρύθμιση της ελληνικής κυβέρνησης για την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού (ΕΕΑ) και το κατά πόσον αυτή εναρμονίζεται με το κοινοτικό Δίκαιο».

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνεται και δήλωση του κ. Παπαδημούλη, σύμφωνα με την οποία, «η φωτογραφική κυβερνητική ρύθμιση για το ξήλωμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι αντίθετη και στην Κοινοτική Οδηγία 1/2019 και στην σχετική νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Αυτό είναι αδύνατον να αγνοηθεί ή να παρακαμφθεί από την Κομισιόν, η οποία και εξετάζει αναλυτικά την όλη υπόθεση. Η νομική και πολιτική μάχη για την ακύρωση της απαράδεκτης κυβερνητικής μεθόδευσης, που θυμίζει Όρμπαν, συνεχίζεται!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.